Alles is Energie kan jij dat voelen en zien?

Ik maak graag foto’s om mooie momenten vast te leggen, vooral van de zon. De zon geeft mij inspiratie.

Daarnaast besef ik mij: er is niets fijner dan echt in dat moment zijn. Het maken van de foto en bekijken helpt daarbij. Er is niets mooier dan dat moment, geen foto achteraf is beter dan het moment zelf. De foto’s helpen wel om weer bij dat mooie moment te komen, dat dan weer wel. Ze helpen mij daarom ook naar de toekomst. Ze brengen mijn Visualisaties tot leven en zetten aan tot reflectie van waar ik naartoe wens te gaan.

Op een dag draag ik bij aan dat mensen zich als heel ervaren vanuit een prachtige plek in de natuur. Water in de vorm van een zwembad & fontein zullen ook behulpzaam en een bron van ontspanning zijn. De zonnebloemen maken blij dus die zijn er ook zeker bij. Tot die dag is aangebroken zal ik foto’s blijven maken om in het moment te zijn en de toekomst dichter bij te halen.

Het is mijn intentie om deze beelden te delen en je aan te zetten om ook (te leren) in het moment te zijn, reflecteren en je toekomst te zien. Je toekomst zien? Ja dat kan best een beetje. Je hebt zelf meer in de hand dan je denkt. Verzamel maar eens foto’s van dingen die je graag zou wensen en plak ze zichtbaar op. Ze noemen dit ook wel eens een moodboard. Wie is ze? Er zijn genoeg andere ondernemers die het hebben over the law of attraction en visualisatie. Zoek maar op en doe er je voordeel mee. Het is niet dat ik er geen blog over wil schrijven, ik mag mijn focus voorlopig houden bij jou bereiken om je te helpen (jezelf) als heel te ervaren. 

Sluit Menu