Op weg met Elvira Filosofira, geef mij energie ja... Wandel mee!

Via Sunshine news worden de Filosofira wandelingen met elke keer een ander thema aangekondigd. Ben je geïnteresseerd in filosofie, visagie, persoonlijke groei en ontwikkeling? Wil je meer naar buiten, meer bewegen en meer in verbinding komen met echte in plaats van virtuele mensen? Met dezelfde interesses? Schrijf je dan in voor Sunshine news om er de volgende keer bij te kunnen zijn.  

Deze walk is gratis voor Sunshine members die krijgen na inschrijving van mij bericht waar de walk in leiden en omgeving zal zijn. Via Sunshine news zal ik verklappen welk thema de filosofira walk de volgende keer heeft. Details over hoe het die keer precies in zijn werk gaat krijg je ter plaatse om het spannend en uitdagend te houden voor de Sunshines die vaker mee wandelen. Wil je los meedoen om kennis te maken met Filosofira, heb je behoefte aan inspiratie? wil je motivatie, gezelschap tijdens het wandelen, wil je je verbinden, filosoferen, van elkaar leren? 

Wanneer je Sunshine News ontvangt weet je wanneer de volgende filsofira walk is en kan je hier je ticket scoren via het contactformulier. Dit doe je door Filsofira walk AAN in je bericht te zetten, je krijgt dan een betaalverzoek en voor 11 euro ben je er bij. Je ontvangt na de betaalbevestiging een ticket met de informatie. Wil je contant betalen of je last minute opgeven, doe dit dan alsnog via het contactformulier. Op deze manier kan het thema voorbereid worden aan de hand van het aantal deelnemers. Je krijgt dan een bewijsje van deelname en scoort je ticket voorafgaand aan de wandeling, Elvira zorgt dan dat ze eerder op de afgesproken plaats is. 

Spannend… Wat ga je precies doen? Wie ga je ontmoeten? Wat ga je leren? Hoeveel Sunshines lopen er mee? Durf jij de uitdaging aan en op weg met filosofira te gaan? 

Om de spanning er een beetje af te nemen…Wat kan je een beetje verwachten?

Je komt in real live verbinding met andere Sunshines, mensen die nieuwsgierig zijn en willen groeien, echte verbinding waar je gelijkgestemden kan vinden. Iets waar we in deze tijd meer behoefte aan kunnen hebben. Ben je bijvoorbeeld veel online en op social media? Misschien heb je behoefte aan echte verbinding en contact. Heb je vragen?

Neem gerust contact op met Elvira, ze beantwoord graag je vragen. 

Sluit Menu