Wandel mee en ga op weg met Filosofira

Via Leermee(sters)Mail worden de Filosofira wandelingen met elke keer een ander thema aangekondigd. Ben je geïnteresseerd in Filosofie, persoonlijke ontwikkeling, Holisme, Reiki, Energie/ Heling? Wil je meer naar buiten, meer bewegen en meer in verbinding komen met echte in plaats van virtuele mensen? Met dezelfde interesses? Niet meer alleen hoeven wandelen & veiliger doordat we samen zijn. Schrijf je dan in voor Leermee(ster)Mail door te mailen naar elvira@filosofira met Leermee(ster)Mail AAN om er de volgende keer bij te kunnen zijn.  

Via Leermee(sters)Mail zal ik verklappen welk thema de FilosofiraWalk de volgende keer heeft. Details over hoe het die keer in zijn werk gaat krijg je ter plaatse om het spannend en uitdagend te houden voor Leermee(sters) die vaker mee wandelen. Wil je mee wandelen om kennis te maken met mij Elvira van Filosofira? Heb je behoefte aan inspiratie? Wil je motivatie, gezelschap tijdens het wandelen, wil je je verbinden, filosoferen, van elkaar leren? 

Wanneer je Leermee(sters) nieuws ontvangt weet je wanneer de volgende FilosofiraWalk is en kan je een ticket scoren. Dit doe je door een bericht te sturen met FilosofiraWalk AAN naar elvira@filosofira.nl. Je krijgt dan een betaalverzoek en voor 11 euro ben je er bij. Je ontvangt na de betaalbevestiging een ticket met de informatie. Wil je contant betalen of je last minute opgeven stuur dan even een berichtje naar 06-54983166 om te kijken wat mogelijk is. Op deze manier kan het thema voorbereid worden aan de hand van het aantal deelnemers. Je krijgt dan een bewijsje van deelname waarop staat dat je betaald voorafgaand aan de wandeling. Ik zorg er dan voor dat ik wat eerder op de afgesproken plaats ben. 

Spannend… Wat ga je precies doen? Wie ga je ontmoeten? Wat ga je leren? Hoeveel Leermee(sters) lopen er mee? Durf jij de uitdaging aan om op weg met Filosofira te gaan? 

Wat kan je ongeveer verwachten?

Je komt in echte verbinding met andere mensen die nieuwsgierig zijn en graag groeien, een ontmoeting met gelijkgestemden. Iets waar we in deze tijd meer behoefte aan hebben. Ben je bijvoorbeeld veel online en op social media? Hier gaat je behoefte aan echte verbinding en contact in vervulling. Heb je vragen?

Neem gerust contact op: elvira@filosofira.nl of 06-54983166 

Sluit Menu