Sterker staan, ga jij de samenwerking met filosofira aan?

Verbinden en samenwerken

Elvira haar kracht ligt bij verbinden en samen werken. Ze kan niet wachten om een mooi netwerk om Filosofira heen te bouwen. Ben je nieuwsgierig geworden naar wie er achter Elvira Filosofira zit en wat haar toekomst plannen zijn? Wie weet pas jij wel in die plannen. Ze heeft namelijk grootse plannen om samen te gaan werken met andere inspirerende ondernemers die lessen, workshops, trainingen en kennis bieden op het gebied van filosofie, energie, persoonlijke groei en ontwikkeling. De interesses van Elvira zijn groot, en ze kan met haar filosofieën veel voor je bedrijf betekenen. Durf jij het aan om op weg met Filosofira te gaan? Sta je open voor feedback en reflectie? Wacht dan niet, neem contact op. Ben je nieuwsgierig maar is direct contact nog geen wens, leg dan wel vast een verbinding en schrijf je in voor sunshine news of volg Filosofira via je favoriete sociale kanaal. 

Ambassadrice

Van elk bedrijf waar Elvira werkte hoorde ze altijd dat ze een geweldige ambassadrice is. Wanneer ze ergens achter staat, dan zal iedereen dat weten met bijbehorende reflecties en haar filosofie;)  Elvira test graag producten/ diensten en geeft daar haar filosofie over. Wil je weten of Elvira Filosofira een ambassadrice voor jou kan zijn? Ze komt graag met je in contact.

Nu heeft Elvira Filosofira de eer om van start te gaan als Ambassadrice voor:

  • Sportcity Leiden Steenschuur waarvoor ze o.a. gaat bloggen

Andere krachten van Elvira zijn: reflecteren, observeren en veel mogelijkheden/ ideeën op doen waarvan jij kan profiteren wanneer je Elvira Filosofira in huurt voor je bedrijf.

Filosofira reflectie tarieven voor bedrijven

De Filosofie match meeting, als in wat kunnen we voor elkaar betekenen, beter bekend als koffie doen is natuurlijk gratis. Elvira hoort het graag wanneer je een filosofie match meeting wil.

  • Persoonlijke Feedback en reflectie coaching. 67,- euro per 60 minuten
  • Feedback/ reflectie op samen werken door mij mee te laten werken/observeren. Tarief in overleg
  • Filosofeer sessie over je bedrijf 97,- euro per 60 minuten
  • Elvira Filosofira inspectie, totale observatie en feedback ter groeibevordering van het bedrijf. Tarief in overleg

Door Elvira haar werk ervaringen die veel op service gericht waren en haar opleiding sociaal pedagogisch hulpverlening ziet ze waar verbetering in de communicatie, samenwerking en waardering nodig is. Dit erkennen, durven inzien en daar aan werken kan een enorm (financieel) verschil maken voor je bedrijf.

Ze gaat graag met je onderweg om je al filosoferend te helpen als bedrijf te groeien, op weg naar betere verbinding en samenwerking. Daarvoor is het handig dat iedereen in het bedrijf zijn handelen onder ogen durft en kan komen door op zichzelf te reflecteren en dat hiervoor tijd gewaardeerd wordt. Er is pas groei mogelijk wanneer men eerlijk kan bekijken welke ‘fouten’ gemaakt worden, en hoe deze persoonlijk en gezamenlijk als leermoment ingezien kunnen worden om er daarna individueel en gezamenlijk aan te werken. Elvira helpt graag op weg om te leren reflecteren, gezamenlijk filosoferen en wat dit op de lange duur zal opleveren.

Kwaliteit verdient tijd.

Sluit Menu