Filosofira Visagie

Visagie met een missie

Filosofira visagie werkt niet zomaar met make-up. Ze heeft daar een uitgebreide filosofie over. Elvira gaat haar filosofie en missie wat betreft make-up met zo veel mogelijk mensen delen. Ook deelt ze deze filosofie graag met jou terwijl je gebruik maakt van een Filosofira pakketje.

Ze heeft er verschillende speciaal voor je samen gesteld. Je kan gebruik maken van haar expertise, naturel make-up of je wagen aan iets nieuws. Filosofira komt met de unieke combinatie van visagie en filosofie. Een pret pakket waarin een combinatie gemaakt wordt met visagie, reflectie, begeleiding, training en of coaching. Op deze manier ga je op een leuke ontspannen manier op weg naar groei in je ontwikkeling. Met als gevolg dat je niet alleen van buiten straalt maar dat dit van binnen uit komt. Tegen deze gouden combinatie kan niets op, mooi van binnen naar buiten. Waneer je Elvira Filsofira kent weet je dat ze dat natuurlijk doet met vertrouwen, reflectie, onderzoek, waardering, liefde en kennis;) Kies maar uit waar je behoefte aan hebt en scoor je ticket. We maken er een make-up en of filosofie combi feestje van want stralen met filosofira daar krijg je energie van! 

Mocht je nadat je de pakketjes hebt bekeken echt zin hebben in een feestje dan kunnen we een combi ook omtoveren tot groeps training/ workshop. Neem wat dat betreft even contact op met Elvira om daarover te filosoferen, wie weet is er nog een leuke andere visagist nodig om te ondersteunen, dat hangt natuurlijk helemaal af van wat je wenst en met hoeveel personen je wilt Shinen. 

Shinen met Filosofira

Je krijgt een make-up die de beste versie van Jezelf laat zien. Een natuurlijke make-up die bij je past voor 47,- euro, 30/45 minuten. Kan je niet wachten om te stralen? Scoor dan nu je ticket en maak een afspraak in Filosofira’s Agenda

Krachtig met Filosofira 

Je krijgt een make-up die een gewenste krachtige versie van jezelf laat zien voor 67,- euro scoor je een ticket en plek in Filosofira’s Agenda, 30/60 minuten. Wat zijn je wensen? Ik geef advies hoe dit mooi gedaan kan worden. Filosofira blijft liever weg van de instalook in real life… Wil je wel all the way? Voor een feestje/festival of fotoschoot zijn er natuurlijk uitzonderingen:

All the way met Filosofira 

Je krijgt een make-up die je transformeert tot een andere versie van jezelf voor 97,- euro, 45-90 minuten. We bespreken van te voren wat de gelegenheid is en waarin je wil transformeren. Ga je voor krachtig of al the way? Scoor je ticket en afspraak in Filosofira’s agenda.

Trouwen met Filosofira aan je zijde 

Goed voorbereid doe je dat met een proef make-up zodat we over je wensen kunnen filosoferen,  voor 97,- euro krijg je ongeveer 90 minuten tijd om je wensen te bespreken en bekijken. Wens je dat ik er bij ben op de grote dag dan vervallen de filosofeer kosten en betaal je i.p.v. 237 euro nu alleen nog 140 euro voor de grote dag.  

Hoef je niet te filosoferen over de make-up en vertrouw je er op dat mijn make-up filosofie overeenkomt met je wensen dan betaal je 237 euro. Hierbij zit een (video) overleg van ongeveer 15/30 minuten inbegrepen zodat je wel je wensen aan mij duidelijk kan maken en ik je huidskleur/type kan bepalen.  

Filosofira wijkt niet van je zijde en blijft bij je voor touch ups voor de foto, bijwerken van eventuele tranen, transformeren in een (avond)feestmake-up etc. voor 337,- euro voor een halve dag, 667 euro voor een hele dag, en voor 967 een hele dag en avond. Na middernacht wil filosofira er over filosoferen wat de vergoeding dan bedraagt;) 

Dus wil je mij aan je zijde op de grote dag? 

Stap 1: Leg contact op een manier die jij prettig vindt om te informeren of Elvira beschikbaar is op deze bijzondere dag.

Stap 2: Bij bevestiging van beschikbaarheid: Gefeliciteerd je gaat trouwen met Filosofira. Nou ja in ieder geval laat je nu weten hoe je Filosofira aan je zijde wenst op weg naar je huwelijk en maak je een afspraak in Filsofira’s agenda zodat Elvira je make- up gaat verzorgen:)

Stap 3: Je ontvangt nu een betaalverzoek, na betaling ontvang je een ticket voor trouwen met filosofira aan je zijde en je visagie wensen daarbij. 

Mijn advies is om ongeveer 6 tot 3 weken van te voren overdag een proefmake-up te boeken. Geef het aan wanneer je denkt veel van huidskleur te veranderen i.v.m. bijvoorbeeld vakantie of de zonnebank, dan kan er alvast gekeken worden naar een geschikte kleur.

Gasten van het bruidspaar kunnen ook opgemaakt worden, ze dienen daarvoor eerst te overleggen met de bruid en de beschikbare tijd, ze kunnen afhankelijk van de tijd een stralen, krachtig of all the way ticket boeken. Wanneer daarvoor veel animo is neemt Filosofira waar mogelijk/ in overleg een collega visagist mee.

In de studio met Filosofira

Hierover kan je met Elvira Waardenburg Filosoferen. Neem contact op om te filosoferen over het tarief. 

Visagie en filosofie coaching combinatie

Van binnen en buiten stalen met Filosofira

Je make-up zit het mooist wanneer je zelfverzekerd bent en je goed in je vel zit. Daarom wil Filosofira je graag visagie en filosofie coaching aanbieden. Er zijn meerdere mogelijkheden: 

Vertrouwen

Dit combi ticket kies je wanneer je wilt werken aan meer vertrouwen in het algemeen.

Dit kan naar wens ingevuld worden op het gebied van zelfvertrouwen maar kan ook over vertrouwen zelf gaan. Bijvoorbeeld vertrouwen op je make- up skills. Of vertrouwen op je vaardigheden? Wat zijn je sterke kanten en hoe kan je werken aan je minpunten en vertrouwen vinden om hier in te groeien? Ondertussen kan Elvira je een natuurlijke look laten zien en het met je hebben over hoe je jezelf ziet. Mogelijk boek je nog een sessie om te zien wat voor naturel looks er nog meer nodig zijn of leert ze je hoe je deze zelf kan aanbrengen in een Kennis combi. 

Voor 97 euro boek je je ticket op weg naar meer (zelf)vertrouwen in Filosofira’s agenda plan je ongeveer 90 minuten. 

Reflectie

Dit combi ticket kies je wanneer je wil leren reflecteren op jezelf. Je leert wat het nut daarvan is en waarom je dit zou toepassen. Je komt met je eigen make-up op en daar geeft Elvira aan de hand van haar professionele make-up visie feedback op. Dit doet ze aan de hand van vragen. Bijvoorbeeld: Hoe doe je zelf je make-up? Hoe denk je dat mensen je zien? Hoe wil je graag gezien worden/ over komen? Hoe zie je er uit zonder make-up? Durf jij het aan? Reflecteren op jezelf van binnen en buiten. We reflecteren nu op je huidige make-up en maken daarvan een versie met mijn professionele make-up visie voor 67 euro scoor je je ticket. Ik tover jouw make-up in ongeveer 60 minuten om in de make-up die ik je adviseer dus block deze tijd in filosofira’s agenda. Het is mogelijk je eigen producten te gebruiken zodat je dit thuis nog makkelijker voor elkaar krijgt. Wil je qua reflectie nog meer de diepte in en zonder make-up starten ga dan voor de waardering combi.

Onderzoek

Dit combi ticket kies je wanneer je de diepte in wil gaan en onderzoeken wie je bent. Een eerlijke reality check. Je wil werken aan persoonlijke groei maar er zitten dingen in de weg. Het lukt je niet alleen…

Hoe gaat het met je? Wat eet je? Wat drink je? Hoe leef je? Beweeg je? Wie ben je? Wat wil je in het leven? Wat zijn je doelen? 

Terwijl we het daar over hebben proberen we verschillende looks. Welke make- up past bij je? Waar voel je je het prettigst bij? Wat wil je uitstralen? 

Je boekt een ticket voor 137 euro om op onderzoek uit te gaan. We proberen verschillende looks in ongeveer 120 minuten, deze boek je in filosofira’s agenda in .

Waardering

Dit combi ticket kies je wanneer je wil achterhalen wat je waardeert aan jezelf en daar meer bij stil wil staan of jezelf meer wil waarderen. We kunnen ons ook richten op waardering in zijn algemeen, wil je meer leren ‘dingen’ in het leven te waarderen? De keus is aan jou! We gaan in ieder geval de confrontatie aan met jezelf en beginnen met kijken naar jezelf in de spiegel. Waar ben je blij mee? Zowel qua uiterlijk als innerlijk. Wat waardeer je? Wat zou je meer mogen accepteren? Hoe kan je dat doen? Elvira luistert naar je en geeft je tips. 

Ze kan je hierin goed begeleiden omdat ze zelf als geen ander weet hoe het is om onzeker te zijn en het daarmee gepaard gaan van jezelf niet (genoeg) waarderen, qua uiterlijk en innerlijk. 

Ze heeft al vanaf haar 8e last van acne, is 1,83m, heeft schoenmaat 44, is hooggevoelig en heeft een stang in haar rugwervel. Ingrediënten om gepest te worden en of een uitdaging met zelfwaardering te hebben. Dit heeft ze voor het grootste deel overwonnen maar blijft altijd iets waaraan je mag blijven werken. Elvira kan je daarin goed begeleiden omdat ze door haar ervaringen en gevoeligheid je snel zal begrijpen. Ze helpt je aan nieuwe inzichten, laat je anders naar jezelf kijken en bespreekt waar aan gewerkt kan worden. 

Ze laat je qua make-up zien hoe je je sterke kanten meer naar voren kan halen en de punten waar je minder blij mee bent wat kan verdoezelen. In de basis is het handig om jezelf zonder make-up al te leren waarderen. Durf jij zonder make-up de deur uit? Gebruik je make-up als een masker?Ben je je daar bewust van? Voel je je onzeker zonder make-up? Draag je nooit make-up omdat je denkt dat dat niet bij je past? Is het niets voor jou? Heb je het wel eens geprobeerd? Je bent het waard. Je bent het waard om zowel zonder make-up mooi te zijn, als zowel met make-up. Wanneer je je bewust bent welke keuze er achter zit is het allemaal oké. 

Elvira wil je leren hier bewust van te zijn, de kracht van jezelf en de kracht van make-up. 

Als make-up artist waarbij ze voor zichzelf en MAC Cosmetics gewerkt heeft weet ze als geen ander wat de kracht van make-up is. Daarnaast weet ze als hulpverlener wat de kracht van vertrouwen vanuit jezelf is. Met het oprichten van Filosofira wil ze haar filosofie op make-up met je delen zodat je het beste van deze werelden kan combineren. 

Je goed voelen zoals je bent en dit uitstalen.

Je mooier voelen (en wat oneerlijke uiterlijke imperfecties verdoezelen) wanneer je daar voor kiest.

Je creativiteit uiten met kleur en contrasten creëren die je laten stralen. 

Dus met deze gedachtes bekijken wat jij mooi vindt? Wat wil jij?  

Wat je zal leren? Jezelf (meer) waarderen, dit gaat meestal niet in 1 keer en heeft meestal tijd nodig. Laat dit een ticket zijn om op weg te gaan naar meer (zelf) vertrouwen, op filosofira kan je in ieder geval bouwen;) Daarnaast leer je wat je zal uitstralen met je make-up en of dat is wat je wil. Wil je altijd dat masker op? Wil je altijd een blote billen gezicht? Wil je altijd de grijze muis zijn? Of wil je gewoon de mooiste versie van jezelf zijn? Hoe ziet die er uit? Ontdek dit samen met Filosofira’s visagie! Voor 137 euro scoor je een ticket waar we helemaal in gaan op waardering bij jou en boek je 120 minuten met Elvira in Filosofira’s agenda om te leren en experimenteren, je gaat echt de diepte in qua coaching en visagie. 

Liefde

Dit ticket kies je wanneer je gaat daten, een peptalk en ontspanning nodig hebt en natuurlijk een mooie make-up wenst. Dit ticket kan echter ook ingezet worden bij een sollicitatie, interview, presentatie, fotoshoot of iets waarvoor je enige zenuwen hebt. Of je zet het gewoon in voor jezelf, wanneer je het wil hebben over (zelf) liefde. Elvira is de afgelopen jaren bezig geweest met meer (zelf) liefde en kan je voorzien in tips om daar meer van op te doen en je vertellen wat dat haar opleverde! Deze liefdes combi kan je in zetten waneer je een ticket scoort voor 97 euro waarbij je een afspraak maakt in filosofira’s agenda van ongeveer 60 minuten. 

Kennis

Dit ticket kies je wanneer je meer (zelf)kennis wil op doen en hierover wil filosoferen. We gaan het hebben over wie je bent. Wat is je levensmissie? Wat zijn je doelen? Ondertussen gaan we ook je make-up kennis uitbreiden en leert Elvira je jezelf professioneel opmaken. Visagie les met Filosofira. Je kan kiezen uit een kennis ticket voor 97 euro waarbij je 60 minuten inboekt in Filosofira’s agenda of een kennis ticket van 137 euro voor 90 minuten. 

Van binnen en buiten stralen met Filosofira kan dus ook in feestelijke Workshops gegoten worden. Neem contact op voor meer informatie. 

Kies je ticket om op weg naar filosofira te gaan en kom er stralend weer vandaan. 

Ticketsysteem 

Omdat iedereen zijn tijd kostbaar is werkt Filosofira met tickets die je vooraf betaald. Alsof je naar een festival/ evenement, feestje gaat. Dit feestje draait echter om de groei van jou:) Je verdient het dat je betaalde tijd goed voorbereid wordt en dat daar tijd voor gemaakt wordt. Door vooraf te betalen weet Elvira dat je echt aan jezelf wilt werken omdat je de investering al hebt gedaan! 

Hoe werkt dat?

Je reserveert een plek met het aangegeven tijdsblok in filosofira’s agenda, vult je contact gegevens in en geeft aan welk pakket je wenst. Dat is hoe het in de toekomst zal gaan en daar werkt Filosofira nog aan! Voor nu kom je wanneer je op ticket drukt op mijn homepage waar onderaan mijn contactgegevens staan. We gaan dus eerst nog even gezellig ouderwets bellen, smsen, mailen of whatsappen over de datum en het tijdstip. Stuur je in 1 keer je gegevens mee en voor welke Filosofira diensten je ticket(s) wenst? Nadat wij tot een afspraak zijn gekomen ontvang je van Elvira een betaalverzoek voor het gekozen pakket. Wanneer je deze hebt voldaan ontvang je een ticket met de bevestiging van de afspraak. Zo simpel kan het zijn op weg naar persoonlijke groei;) Wanneer het om een last minute afspraak gaat ontvang je een ticket waarop staat dat je op locatie contant of digitaal betaald. Ps: Wens je contant te betalen, geef dit dan aan dan krijg je zo een zelfde ticket:)

Filosofira is opgezet om zo veel mogelijk mensen op weg te helpen groeien en stralen die daar echt voor gaan. Ze heeft er over gefilosofeerd dat dit de manier is waarop ze dat zo goed en energiek mogelijk kan doen. Op deze manier ontstaat een win- win situatie, het vertrouwen dat de afspraak zo goed mogelijk voorbereid wordt en dat de afspraak niet zomaar afzegt wordt, bijzonderheden in overleg daar buiten gelaten natuurlijk. 

Ook bij Filosofira dien je 24 uur van te voren af te zeggen, zodat de tijd niet in rekening gebracht hoeft te worden en je het ticket kan gebruiken voor een nieuwe afspraak. De nieuwe afspraak kan je weer maken in Filosofira’s agenda, maak nu een notitie dat je nog een ticket hebt. Het werken met een ticket voorkomt ook dat angst, om deze keer echt aan jezelf te gaan werken de overhand neemt en je een abboard mission doet 😉 Lees: niet op komt dagen omdat je de confrontatie met jezelf toch nog niet aan durft. Dat wil Filosofira voorkomen want dat is zonde. In plaats daarvan wil ze je uitdagen om bij twijfel, cold feet dit bespreekbaar te maken, want daar is ze ten slotte voor, om jou te helpen. Wie weet ben je nog niet helemaal toe aan waarmee je op weg wilde en is het prettiger om nog even te wachten of kan er een andere luchtige (wandel) coaching ingepland worden. Elvira denkt en helpt graag mee, je kan alles bespreekbaar maken. 

Reiskosten 

In overleg worden de reiskosten overeen gekomen per openbaar vervoer of kilometer kosten.

De eerste 30 minuten neemt filosofira voor haar rekening, daarna gaat er een uur tarief van 47 euro per uur in.

Algemene Voorwaarden

Er had voor gekozen kunnen worden om bovenstaande onder algemene voorwaarden te plaatsen. Omdat de betalingsmanier die Filosofira toepast een redelijk nieuw concept is in dit werkveld is ervoor gekozen dit op de pagina’s van toepassing uit te leggen samen met mijn overwegingen daarvoor. Aan de algemene voorwaarden van Filosofira wordt de laatste hand gelegd. Ze wilde je echter niet langer onthouden van haar aanbod. Tot die tijd gaat alles in overleg en zijn alle prijzen tot dusver inclusief BTW en heeft Elvira het recht deze prijzen te wijzigen. 

Sluit Menu